USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку виділятимуть кошти на завершення ремонту Будинку вчителя

7 Грудня 2018 12:10
На завершення капремонту Будинку вчителя просять передбачити понад 600 тисяч: у будівлі, яка перебувала в аварійному стані, зараз працює інклюзивно-ресурсний центр.

Про це йшлося 7 грудня під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Як повідомила директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова, у рамках проекту змін до бюджету міста на 2018 рік пропонують передбачити 275 тисяч гривень на капремонт вентиляції басейну у школі №26, 21 мільйон виділятимуть на заробітну плату освітян, зокрема працівників школи №27. Ще 663,7 тисячі просять виділити на капітальний ремонт Будинку вчителя за рахунок перерозподілу по управлінні освіти.

Як пояснила начальник управління освіти міськради Зіновія Лещенко, у Будинку вчителя розташувався інклюзивно-ресурсний центр. Раніше довелося скріплювати споруду, яка розповзалася, накривали будівлю, замінювали вікна та систему опалення. Зараз у приміщенні тепло, там займаються діти. Була потреба відремонтувати кабінети для учителів, тож кошти просять виділити на завершення капремонту. Раніше ці гроші віддали, а зараз просять повернути.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Прораб Показати IP 7 Грудня 2018 12:58
Ще фасад колишнього Будинку офіцерів зробить. Памятка архітектури вже 15 років у центрі міста руйнуеться . Якщо в політеха нема грошей на ремонт будівлі , то навіщо було іЇ забирати собі.
Анонім Показати IP 7 Грудня 2018 23:16
Колір поросячий

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus