USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку виготовлять сувенірну продукцію з логотипом міста

12 Березня 2018 14:31
Низку елементів презентаційної сувенірної продукції з брендом міста планують виготовити до початку туристичного сезону.

Відкриті торги на виготовлення сувенірної продукції відповідно до бренд-буку міста проводять через електронну систему «Prozorro».

Йдеться про виготовлення 120 тенісок поло білих (або з кольоровими елементами), 100 бейсболок (кепок), 140 керамічних кружок місткістю 350-450 мл білих або білих з кольоровою серединою, 75 спортивних пляшок для води пластикових або металевих (500-750 мл), 260 ручок металевих, 100 еко-ручок паперових та 70 бавовняних екосумок. Строк поставки товарів визначили до 30 квітня.

Презентаційна сувенірна продукція повинна бути якісно забрендована відповідно до Правил візуалізації бренду міста Луцька. Вирішальними факторами при виборі постачальника окрім ціни будуть якість, презентабельність та дизайнерське вирішення сувенірів. Очікувана вартість продукції – 90,14 тисячі гривень. Тендерні пропозиції приймають до 20 березня.

Нагадаємо, члени виконкому Луцької міськради нещодавно затвердили правила візуалізації бренду міста. До бренд-буку включили акцидентний луцький шрифт, правила використання промоційного лого та гербу міста відносно один до одного. Навели базовий комплект фірмових носіїв, які можуть використовувати виконавчі органи міськради, комунальні підприємства. Зокрема, це папки, візитівки, конверти, комплекти сувенірної продукції тощо. Є ймовірність, що служби таксі захочуть використати бренд міста, тож розробили схему брендування автомобілів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus