USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцьк медовий та історичний: як використовуватимуть бренд міста

24 Січня 2018 13:02
Впізнаваність, нові елементи бренду Луцька та брендування таксівок у місті: у виконкомі визначили, як зображуватимуть та використовуватимуть міську символіку.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 24 січня.

Як розповіла начальник управління туризму та промоції міста Катерина Теліпська, розробили бренд-бук, у якому, зокрема, вказана не лише інформація про логотип міста та правила його застосування, а й додаткові графічні елементи – плашка, яка призначення для сприяння розміщення ключових елементів (логотипа, заголовок тексту) та трилисник, призначений для використання на більшості видів сувенірної продукції. Також розробили низку піктограм: Луцьк – історичний, поетичний, музичний, художній, театральний, спортивний та медовий. Щодо піктограми «Луцьк - медовий» посадовець пояснила, що з давніх-давен у місті на бенкетах вживали медові напої, а минулого року луцький питний мед посів третє місце на всесвітньому конгресі бджолярства.
До бренд-буку включили також акцидентний луцький шрифт, правила використання промоційного лого та гербу міста відносно один до одного. Наводять базовий комплект фірмових носіїв, які можуть використовувати виконавчі органи міськради, комунальні підприємства. Зокрема, це папки, візитівки, конверти, комплекти сувенірної продукції тощо. Є ймовірність, що служби таксі захочуть використати бренд міста, тож розробили схему брендування автомобілів.

Члени виконкому затвердили правила візуалізації бренду міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus