USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку виступить Ада Роговцева з легендарним спектаклем «Варшавська мелодія»

5 Травня 2021 07:00
13 травня у Волинському драмтеатрі відбудеться легендарний спектакль «Варшавська мелодія» з незрівнянною Адою Роговцевою у головній ролі.

Постановка, створена за мотивами п’єси Леоніда Зоріна, десятки років не сходить з театральних підмостків, об’єднуючи тисячі вдячних глядачів. Популярність вистави продовжує зростати, це зокрема свідчить і про високий рівень акторської майстерності артистів, і про актуальності тем, які піднімаються в постановці.

Сьогодні «Варшавська мелодія» – це шедевр, створений завдяки чудовій режисурі за участю великої актриси і її талановитих партнерів. Це щира і хвилююча історія драматичних відносин винороба Віктора і польської студентки Гелі. Це розповідь про любов, яка не принесла молодим людям щастя. Але зустріч через 40 років знову може змінити долі героїв. Чи станеться це? А може, Геля вже знайшла свою долю? І чи будуть відповіді на всі складні питання у виставі? Приходьте і самі все дізнаєтеся. Фінал не залишить байдужим.

Kвитки можна купити без комісіі у касі драмтеатру або онлайн за посиланням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Климкин Показати IP 6 Травня 2021 10:12
Это советская пьеса. Запретить немедленно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus