USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Зізнання у коханні та пісні Висоцького: у Луцьку виступив Михайло Грицкан

26 Лютого 2020 08:44
У вівторок, 25 лютого, лучани мали нагоду завітати на концерт заслуженого артиста України, естрадного співака та кіноактора Михайла Грицкана. Улюбленець жінок та свій серед чоловіків – так кажуть про нього шанувальники, наголошуючи на особливому тембрі голосу співака. Саме в Луцьку стартував його всеукраїнський пісенний тур «Наше кохання». Як зазначив сам артист, його аудиторія – ті, хто любить українську пісню, сучасну естраду, шансон та творчість Володимира Висоцького. І, варто відмітити, у залі облмуздрамтеатру майже не було вільних місць.
«А знаєте, чому я розпочав всеукраїнський тур саме з Луцька? – запитав Михайло Грицкан у глядачів на початку концерту. – Та тому, що тут найгарніші жінки!». А за найоригінальнішу відповідь на своє запитання одній із шанувальниць співак подарував диск «Обійму».
Цього вечора було багато лірики, багато жартів та сюрпризів для шанувальників. Передусім артист зізнався в любові всім жінкам, адже з них починається життя: «Дарую пісню не тим жінкам, з якими можна жити, а тим, без яких жити не можна! Бажаю вам кохати і завжди бути коханими». Затим звучала душевна композиція, присвячена матерям, – «Мамина пісня».
«У моєму репертуарі є багато пісень, присвячених найріднішим людям, дітям, адже вони є нашим продовженням, – розповів артист. – Одна з них – «Наші діти». Її написав мій великий друг, ваш земляк Віталій Іваницький, завдяки якому ми з вами сьогодні зустрілися».

Ще одну пісню Михайло Грицкан присвятив рідному краю – Буковині. «Чи є в залі мої земляки? – запитав він і, почувши ствердні відгуки, запропонував: – Співайте разом зі мною!».
А композицію «Я не сказав тобі прощай» артист присвятив усім захисникам України.

«Знаю, що в залі чимало людей, небайдужих до творчості Володимира Висоцького. Мені здається, що його пісні завжди були, є і будуть актуальними, тому що вони написані про життя зрозумілими для нас словами», – сказав зі сцени співак, відтак під власний акомпанемент на гітарі виконав кілька пісень легендарного барда. «Бажаю всім нам мати від Господа Бога здоров’я, справжнє кохання і справжніх друзів, бо це – найважливіше», – наголосив він.
«Мої концерти ніколи не минають без сюрпризів, – заінтригував співак та одразу ж додав: – А сьогодні мій сюрприз – симпатичний і, до речі, панянки, неодружений виконавець україномовних пісень Микола Задора, автор альбому «Жити позитивно». Сьогодні спеціально для вас він виконає кілька своїх пісень». А затим на глядачів чекав ще один сюрприз – пісня «Інша я» у виконанні експресивної співачки BRAVA.
«Ще одну пісню – «Офіцерський мундир» – хочу присвятити справжнім офіцерам, які розуміють, що таке честь мундира, – сказав Михайло Грицкан. – Знаю, що в залі точно є такі».

Також співак розповів, що чимало його пісень стають саундтреками до фільмів. «От нещодавно на екрани вийшла стрічка «Східняк», у якій звучить три мої пісні. Я й сам у фільмах знімаюся. Щоправда, режисери бачать мене то опришком, то отаманом. Ось тепер чекаю, коли запросять на роль героя-коханця. Раптом що, то я готовий», – пожартував артист.
По тому прозвучала прем’єра пісні «Ти моя щаслива», яку публіка сприйняла на ура, а за нею – «Чому так довго».
Затим співак уперше виконав українською мовою один зі своїх хітів «Обійму» (цю пісню раніше співав російською). А ще цього вечора поталанило глядачеві на ім’я Віктор, який святкував день народження. Михайло Грицкан привітав його зі сцени, подарував пісню, свій диск та оплески всього залу.
Наприкінці концерту заслужений діяч мистецтв Віталій Іваницький подякував Михайлові Грицкану за чудовий виступ, щирі емоції й за те, що свій всеукраїнський тур він розпочав саме з Волині, та подарував йому на згадку картину із зображенням Луцька. А від вдячних слухачів артист отримав бурхливі оплески, які, як сам зауважив, для нього є найкращою нагородою та найбільшим визнанням.

Фото Олександра ДУРМАНЕНКА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Глядач Показати IP 26 Лютого 2020 10:33
Навіть не думали, що буде так яскраво! Пан Михайло, дійсно, запалив зал!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus