USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку з бюджету виділили 2 млн грн на купівлю генераторів

21 Грудня 2022 15:43
У Луцьку виділили 2 млн грн на придбання генераторів та підтримали зміни до бюджету на 2023 рік.

Відповідне рішення прийняли під час засідання 39 сесії міської ради.

Директор департаменту фінансів, бюджету та аудиту Лілія Єлова поінформувала про основні зміни до бюджету на 2022 рік.

Зокрема, виділити 2 млн грн на придбання генераторів. Також запропоновано спрямувати вільний залишок бюджетних коштів по загальному фонду бюджету громади, який утворився станом на 01.01.2022, в сумі 1 500 000 грн на надання субвенції з місцевого бюджету державному бюджету на реалізацію Програми покращення матеріально-технічного забезпечення військових частин, проведення заходів територіальної оборони та мобілізаційної підготовки на території Луцької міської територіальної громади на 2022 рік.

Читати ще: Луцькрада компенсуватиме 50% вартості генераторів для ОСББ та ЖБК: як отримати кошти

Депутати також підтримали зміни до бюджету на 2023 рік.

Міський голова Ігор Поліщук подякував депутатам за конструктивну роботу у поточному році. «На жаль, коли ми підсумовували минулий рік, і говорили, що рік непростий був, і сподівалися, що цей буде простішим, то навіть не уявляли, на скільки складним він буде. Попри це, наша громада достойно пройшла ці випробування, кожен з нас доклав зусиль для допомоги Збройним силам України. Бажаю, щоб наступного року ми усі разом святкували довгоочікувану перемогу. Прошу Господа, щоб зберіг кожного воїна та кожну українську сім’ю. Нашій громаді – процвітання та розвитку, усім нам – сили духу, нехай Господь благословить Україну та подарує перемогу», – зазначив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus