USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Лучанин, перебуваючи під домашнім арештом, обікрав квартиру на 22 тисячі

27 Лютого 2021 21:27
Судили лучанина, який обікрав декілька квартир, винісши звідти золота майже на 22 тисячі гривень. Крадій проведе за ґратами 3,5 року.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

У березні 2019 року злочинець, підібравши ключ, проник у квартиру, звідки викрав золоті вироби на 21 тисячу 852 гривні. Також він вкрав ключ запалювання до автомобіля Audi A6.

У суді чоловік свою вину не визнавав, мовляв, у день злочину перебував під цілодобовим домашнім арештом за місцем проживання на проспекті Молоді та був постійно під наглядом працівників поліції. Також він зауважив, що ключ від Audi, який в нього вилучили, від його автівки.

Проте вина зловмисника була повністю доведена доказами, зокрема показами потерпілої та свідків.

Потерпіла розповіла, що у лютому 2019 року обвинувачений 6-7 разів приходив до її квартири в різні дні та години і стукав у вхідні двері, кожного разу запитуючи осіб, які не проживають там. Зі слів жінки, вона особисто бачила обвинуваченого у вічко дверей. З ним також був друг, який постійно чекав його під під`їздом будинку. Повертаючись додому з супермаркету чи роботи, жінка неодноразово бачила обвинуваченого разом із іншою особою біля її будинку. Зі слів лучанки, чоловіки спостерігали, коли вона повертається додому. Окрім потерпілої, обвинуваченого бачив її чоловік.

Напередодні крадіжки жінка, повернувшись із садочка з сином, побачила, що двері квартири відчинені. А наступного дня близько 22 години, приїхавши додому з відрядження, лучанка виявила відсутність прикрас та запасного ключа від автомобіля Audi А6, який лежав у шкатулці в коридорі. У шафі в спальні також були перекладені речі та документи, хоча двері квартири були замкнені.

Свідок у справі розповів суду, що обвинувачений його знайомий. Та додав: коли поліцейські зупинили його авто та провели обшук, на який він дав згоду, в обвинуваченого у рюкзаку знайшли зв`язки ключів та відмички.

Врахувавши всі обставини справи, суд призначив зловмиснику покарання у виді 3,5 року позбавлення волі.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
савченко Показати IP 28 Лютого 2021 08:27
наш парень

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus