USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку з третього поверху тубдиспансеру випав 83-річний пацієнт, чоловік загинув

18 Лютого 2021 11:00
У Луцьку з третього поверху обласного протитуберкульозного диспансеру випав чоловік. Постраждалий загинув на місці події.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив генеральний директор лікувального закладу Іван Нискогуз.

Він зазначив, що дійсно такий випадок стався на території лікарні. Поки достовірно невідомо, чи це самогубство чи нещасний випадок. Чоловікові надали усю необхідну медичну допомогу, проте, врятувати його не вдалося.

Інформацію підтвердили і у пресслужбі ГУНП у Волинській області, повідомивши, що трагічна подія сталася 17 лютого. З третього поверху лікувального закладу випав 83-річний громадянин, чоловік загинув на місці події.

За цим фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 з приміткою нещасний випадок. Нині слідчі встановлюють всі обставини трагедії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus