USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку з водіїв, які порушують правила паркування та зупинки, стягуватимуть штраф у подвійному розмірі

11 Липня 2022 20:21
11 липня між департаментом муніципальної варти Луцької міської ради та Управлінням забезпечення примусового виконання рішень у Волинській області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів) було завершено процес налагодження співпраці щодо примусового виконання постанов у справах про адміністративні правопорушення за порушення правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів, зафіксованих в режимі фотозйомки (відеозапису).

Про це повідомили у департаменті муніципальної варти.

За заявами, які подасть департамент, державні виконавці в примусовому порядку будуть стягувати з правопорушника подвійний розмір штрафу, зазначений у постанові. Також будуть блокуватись рахунки, накладатись арешт на транспортний засіб та нараховуватись витрати на облік зазначених правопорушень.

Той, хто ще не встиг оплатити свій штраф, може терміново перевірити його наявність та сплатити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
громадянин України Показати IP 11 Липня 2022 21:05
На основі яких зконодавчих актів ббудуть виносити рішення виконавчої служби?
Нема на то ради ! Показати IP 11 Липня 2022 21:44
Ну, тепер, народ, хавайся ! Мало того, шо та мунварта, як байстрюк сама напівлегітивна, то вона вже вбила собі в голову, шо може у військовий час підміняти і Кабмін, і Верховну Раду ! Ну, якшо та варта нічого не варта, то Управління мало би мудріше бути ! Напишіть ше, шо можна накладати штраф - шуфлею по лобовусі ! А чого штраф не у десятикратному розмірі ? Або в Сибір висилати.
Петрик Показати IP 12 Липня 2022 09:28
а чому не в потрійному розмірі? дуже навіть європейський підхід.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus