USD 40.65 40.95
  • USD 40.65 40.95
  • EUR 40.70 41.10
  • PLN 10.00 10.15

У Луцьку з замовників будівництва хочуть стягнути понад сім мільйонів гривень пайової участі

27 Травня 2024 15:45
Прокурори Луцької окружної прокуратури звернулися до Господарського суду Волинської області із позовами до трьох замовників будівництва, аби стягнути до бюджету громади 7,1 млн грн безпідставно збережених коштів пайової участіу розвитку інфраструктури населеного пункту.

Про це повідомляє Волинська обласна прокуратура.

Прокурори встановили, що суб'єкти господарювання здійснили будівництво чотирьох багатоквартирних будинків в обласному центрі Волині, проте, всупереч вимогам закону, не сплатили кошти пайової участі до місцевого бюджету.

Читати ще: Забудовника в Нововолинську змусять сплатити понад 1,2 млн грн до бюджету громади

При цьому міська рада самостійно не вживала заходів, у тому числі в судовому порядку, задля стягнення їх із замовників будівництва.

Захищаючи інтереси громади, прокурори у суді наполягатимуть, аби суб'єкти господарювання таки сплатили до бюджету кошти пайової участі.

На сьогодні за позовами органів Волинської обласної прокуратури суди відкрили провадження у 14 справах про стягнення із забудовників коштів пайової участі на суму понад 18,5 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лу Чан Ин Показати IP 27 Травня 2024 16:50
Агов, журналісти ! А про шо то ви написали ? Де то трапилося, хто головний винуватець торжества, який то об'єкт, де він знаходиться, хто замовник, хто його будував, скільки грошей зажилив ?
Пупкін Показати IP 28 Травня 2024 08:41
Агов, свідомі,конкурент, чому питання не піднімаєте? Ви ж такі активні!!¡ Де стаття?
Марія Показати IP 28 Травня 2024 09:18
Не лийте воду,пишіть конкретно хто,щоб не шукати в реєстрі.Або взагалі не пишіть.
Лучанка Показати IP 28 Травня 2024 09:35
Вже написано давно і раніше про цей випадок. Мова йде про будівництво Покровського на Чорновола біля парку, ЖК "Казкова оселя".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus