USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку захопили автобус Берестечко – Краснилівка, на склі – сліди від пострілів. Подробиці

21 Липня 2020 10:43
У центрі Луцька невідомий захопив автобус Берестечко-Краснилівка.

Власник цього маршруту підприємиця Приходько, вона повідомила, що дізналась про інцидент від спецслужб. Зв'язок із водієм втрачено. На вікнах автобуса видно сліди від пострілів.

Як повідомили у пресслужбі поліції Волині, сьогодні вранці надійшло повідомлення на лінію 102 про те, що у центрі Луцька чоловік захопив автобус із близько 20 заручниками, при собі має вибухівку та зброю.

Читайте також: Захоплення автобусу з заручниками в Луцьку: все, що відомо наразі. Трансляція

В області введений оперативний план «Заручник». Територія центру міста перекрита задля забезпечення безпеки громадян. На місті працюють усі служби поліції.

За словами речниці волинської СБУ Іванни Поліщук, автобус захопили безпосередньо у Луцьку. В нападника є зброя та вибухові пристрої. Чітких вимогу зловмисника нема, в Твітері нападника були якісь політичні гасла, але невідомо, чи він йому належить.
Голова правління ПрАТ ВОПАС Інеса Корнейчук розповіла, що автобус їхав із Ковеля через Луцьк у напрямку сіл Мар'янівка і Краснилівка Горохівського району. У Луцьку на цей маршрут продали лише два квитки, однак водій ймовірно брав людей і по дорозі без квитків. З Луцька транспорт відправився о 8:20 ранку. Диспетчер на Луцькій автостанції №1 сказала, що із 9:20 з водієм транспорту немає зв’язку, пише ВолиньPost.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
аяяй Показати IP 21 Липня 2020 11:01
проводять навчання?
Лучанин Показати IP 21 Липня 2020 11:20
Чому не називають вимог викрадача?
Монархіст до Лучанин Показати IP 21 Липня 2020 12:10
Щоб не робити з нього героя... Знеосіблення... Інакше його шалені ідеї почнуть жити далі, незалежно від кінця операції. В ВК в нього на сторінці є і фото чувака, який підірвав себе в будівлі ФСБ в РФ. А, і вимоги вже опублікували... Явно не битовуха, чєл дійсний психопат... і агресивний анархіст. З достатньо відмороженою філософією. І гострим несприйняттям реальності. П.С. Парадокс в тому, що його дії викличуть діаметрально протилежний ефект від його очікувань - закручування гайок, більше дозволів для спецслужб і поліцаїв, обмеження прав громадян... та інше. Плюс багато лиха для тих, кому не пощастило опинитися не в тому місці...
К.лучанин до Монархіст Показати IP 21 Липня 2020 13:41
Шановний , ну ви фантазуєте і домислюєте . Я вам без фантазій скажу те, що є вже відомим . Україна займає 1-е місце у Європі по злочинності( за нами нижче десь на 8 сходинок Росія ). По даним Світового банку Україна займає теж 1 -е місце по бідності є найбіднішою країною Європи. Це є статистика , а не мої фантазії! А те , що ми живемо в оточенні кримінальної України це теж не секретом, тільки обивателі про це й думати не хочуть. Правоохоронні органи і СБУ про це дуже добре знають. Та це зовсім не " ПАРАДОКС" і не є приводом до якихось закручування гайок і обмеження прав , як пишите тут на свій розсуд. У кримінальної України бабла вистачає ,мають досить багато і вона править бал. Братва своїх не здає. Ось у чому річ! Рішення потрібно приймати на Законодавчому рівні .Такі Закони вже готуються, я про це чув на круглому столі по ТБ з участю компетентних правоохоронців .
До Монархіста до Монархіст Показати IP 21 Липня 2020 13:52
Думаю, для того це все й зробили, щоб потім "поприкручувати" гайки.
Монархіст до До Монархіста Показати IP 21 Липня 2020 14:38
Не погоджусь, що ця ситуація - "хитрий план" керівників. Ініціатива одиночки, напевне. Але вижимати з неї буде кожен все, що зможе і, здебільшого, вона потягне за собою купу неприємних для більшості речей.
Лучанка Показати IP 21 Липня 2020 11:34
Не навчання, а вимог чітких немає, тільки пишуть що в твіттері ( якщо це він) написав про невдоволення системою. Так і йшов би воювати з системою, до чого тут такі ж люди як сам.
Яна Ст. Показати IP 21 Липня 2020 11:44
Жесть. Такого ще в нас не було ніколи.
Лучанин Показати IP 21 Липня 2020 11:50
Останнє відео якраз для терориста...
Експерт Показати IP 21 Липня 2020 11:55
Що, ватні мізки не можуть признати жахливої реальності, і тупі мізки не можуть визнати, що рано чи пізно з ними може відбутися те саме?
Алла Показати IP 21 Липня 2020 12:08
Автобус не Яцишина М
Лучанин Показати IP 21 Липня 2020 13:17
Автобус відправляється з Луцька в 9:05, а не в 8:20, це по перше, а по друге Краснилівка знаходиться в Камінь-Каширському районі, а не в Горохівському. Це для журналістів, будьте уважні, коли пишете новини. Надіюсь все буде добре....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus