USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Підтвердження інформації про другу міну, якою може керувати терорист у Луцьку, немає, – Геращенко

21 Липня 2020 19:44
Наразі правоохоронці не мають підтвердженної інформації про другу вибухівку, нібито закладену чоловіком, який захопив автобус із пасажирами у Луцьку. Однак можливе місце закладення другої міни намагаються з’ясувати.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко в ефірі каналу «Україна 24», передає ТСН.

«У нас поки що немає підтвердження, що насправді існує другий вибуховий пристрій, яким він може керувати дистанційно. Поки що немає інформації про місцезнаходження. Було сказано абстрактно, що такий пристрій є», – сказав він.

За словами Геращенка, зараз вивчаються шляхи пересування терориста «у сподіванні знайти зачіпку, де, можливо, такий пристрій розташований».

На запитання про вибухи і постріли, які періодично було чутно в районі автобуса із заручниками, заступник очільника МВС відповів: «Я думаю, що це щось типу вибухових пакетів, неосколкові вибухові пристрої». Також він підтвердив, що терорист викидає їх з вікон.

Подальші дії правоохоронців будуть зосереджені на переговорах, повідомив Геращенко. «Тому що лише переговори можуть гарантувати безпеку і заручників, і самого правопорушника. Доти, доки не будуть вичерпані всі можливості переговорів, і все одно ми провадитимемо переговори», – пояснив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus