USD 39.65 39.97
  • USD 39.65 39.97
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.15

У Луцьку закликають водіїв не паркуватися на узбіччях, щоб не заважати снігоочисній техніці

20 Листопада 2023 13:09
У зв’язку з погіршенням погодних умов, очікуваним зниженням температури нижче нуля з мокрим снігом, Департамент муніципальної варти Луцької міської ради нагадує власникам транспортних засобів не залишати авто на узбіччях доріг, щоб не заважати процесу очищення вулиць та посипання їх соляною сумішшю.

Як повідомили у департаменті, диспетчери відділу «Центр безпеки міста Луцьк» за допомогою камер відеоспостереження, здійснюють моніторинг міста на предмет виявлення автомобілів, які створюють перешкоду в роботі комунальної техніки.

Читати ще: Сніг та ожеледиця: волинян попереджають про негоду

Інспектори з паркування будуть притягувати до адміністративної відповідальності власників транспортних засобів, які перешкоджатимуть роботі технологічного комунального транспорту та накладатимуть штраф у розмірі 680 гривень у відповідності до чинного законодавства.

Нагадаємо, керівництво міста перевірило готовність Луцького спеціальне комунального автотранспортного підприємства «Луцькспецкомунтранс» до належного утримання доріг та тротуарів у зимовий період.

Було перевірено техніку, яка здійснюватиме розчищення вулиць, тротуарів, парків, скверів, міста від снігу для забезпечення комфорту в громаді, роблячи все можливе для відповіді на будь-які погодні умови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ростемо ж ми, гей ! Показати IP 20 Листопада 2023 16:21
А зараз подивимося як та спецтехніка буде прибирати зненацька випавший сніг у тих кишенькових дорожних зазубринах по реконструйованому проспекту Волі ! А присипану розмітку тепер треба дублювати тичками з-під фасолі !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus