USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

У Луцьку запрацюють камери автофіксації швидкості. Де саме

3 Травня 2023 10:32
Камери контролю швидкості запрацюють у Луцьку на вулицях Конякіна, Карпенка-Карого, Ковельській та в селі Забороль.

Про це йшлося 3 травня під час засідання виконкому Луцької міської ради. Члени виконавчого комітету розглянули проєкт рішення про впровадження місцевої мережі стаціонарних технічних засобів (приладів контролю) для фіксації адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі на вулично-дорожній мережі Луцької міської територіальної громади.

Директорка департаменту муніципальної варти Юлія Чіпак розповіла, що це камери для контролю швидкості автомобілів у русі. Відповідне рішення потрібно затвердити, адже відсоток зі сплачених штрафів (10%) буде скеровано до бюджету громади. Як додала, камери будуть зчитувати номерні знаки автомобілів, які перевищуватимуть швидкісний режим.

Технічні засоби (прилади контролю), які забезпечують в автоматичному режимі фотознімання або відеозапис подій, що містять ознаки адміністративних правопорушень, на території Луцької міської територіальної громади розташовані за такими локаціями:

- місто Луцьк, вулиця Конякіна, 17;

- місто Луцьк, вулиця Карпенка-Карого (навпроти будинку 6);

- місто Луцьк, вулиця Ковельська, 144 та 147;

- село Забороль на 82 км+575 автодороги Н-22.

Нагадаємо, на дорогах Волині відновили роботу шість комплексів автоматичної фіксації перевищення швидкості. Чотири такі камери розташовані в Луцьку, ще дві – у Луцькому районі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Василь Показати IP 3 Травня 2023 12:22
Стоп!!! так на вул. Карпенка-Карого (навпроти СРІБНИХ ЛЕЛЕК) стоїть камера і наскільки відомо вона працює... То, що буде ще она навпроти будинку №6 чи це будуть якісь муніципальні камери і "Шумахер "рухаючись по відрізку Карпенка карого буде отримувати вже 2 штрафи від міста і від поліції????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus