USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку затопило клуб стрільби з лука

2 Липня 2020 16:39
У Луцьку затопило тир «Archers Birds».

Як зазначила засновниця клубу Майя Москвич, подія сталася, поки команда була на навчально-тренувальних зборах. Відео наслідків вона опублікувала у фейсбуці.

«Обсипалася плитка, вода зайшла аж до мішеней, стіни і меблі покрилися грибком і немає чим дихати. З міркувань турботи про здоров’я учасників клубу ми вимушені припинити тренування за адресою вулиця Ветеранів, 5а, оскільки приміщення наразі не придатне для використання», – написала вона.

Майя зауважила, що наразі працюють над тим, щоб змінити локацію", – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Пишіть українською Показати IP 2 Липня 2020 17:36
Клуб стрільби не з лука а з цибулі!
Сама свиня пліт дере Показати IP 2 Липня 2020 18:21
Оце є характерний приклад непрофесіоналізму і правового нігілізму орендаря ! А ну покажіть проектно-кошторисну документацію на пристосування підвальних приміщень під тир. Покажіть планування підвального приміщення. Покажіть технічні умови на підключення до інженерних мереж. А де розділ проекту по влаштуванню вентиляції, електропостачання, пожбезпеки, евакуації, де експертиза проекту, де дозвіл на проведення робіт і т. п. Це самовільщина ! За такі речі ше треба притягати до відповідальності за пошкодження комунального майна отих нерадивих господарів. Отак і Україну будуємо !
Ірина Показати IP 2 Липня 2020 19:14
Активісти вперед!!!
Жигулі Показати IP 2 Липня 2020 21:27
Не місце Москві на заході, ми за вільну Україну
Народна прокуратура Показати IP 3 Липня 2020 18:15
Часто траплається, що від наслідків стихії страждають приміщення магазинів, клубів, спортивних закладів і т.д. Але власники не скиглять на сайтах новин, а самотужки приводять все до ладу за власний кошт. Так, це витрати, втрачається прибуток. Але це реалії життя. Лише активісти звикли, що їм усе дістається "на халяву". Може, мешканцям Луцька скинутись, щоб відновити тобі бізнес, Майя? А як у 2013 ти обливала кров'ю магазини, відлякуючи покупців, забула?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus