USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку затримали молодика з 15 пакетиками канабісу. Відео

16 Травня 2019 12:13
У ніч на 16 травня патрульні екіпажу моніторингу виявили у підвальному приміщенні на вулиці Щусєва, у Луцьку, невідому молоду особу з наркотиками.

Чоловік повідомив, що вживав канабіс, поруч помітили пакетик з подрібненою речовиною білого кольору. В якийсь момент хлопець схопив його і намагався з'їсти. Оскільки він намагався чинити опір поліцейським, його затримали за допомогою кайданків, повідомляють волинські патрульні.

На місце одразу викликали швидку та слідчо-оперативну групу.

Поруч виявили ще більше 15 пакетиків з невідомою речовиною, схожою на наркотичну.

Медики при огляді 26-річного чоловіка виявили в нього під язиком пакетик, який той виплюнув, загрози життю вдалось уникнути.

Також на місці перебував його брат, який також чинив опір і лаявся. Його затримали й оформили необхідні адмінматеріали.

Далі обставини встановлював слідчий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучанини Показати IP 16 Травня 2019 14:15
вони канєшно молодці (я не захищаю винного), але яке вони мають право вриватися в приватну власність(без рішення суду) і крутити власника? а якшо вони це все підкинули?де докази???
123 до лучанини Показати IP 17 Травня 2019 10:55
засунь свої домисли в одне місце. як твою дитину підсадять на наркоту, то потім будеш співати за власність.
правда Показати IP 16 Травня 2019 18:11
Правильно роблять! І нехай би частіше робили такі рейди по підвалам цього району! А то нормальним людям страшно в свій підвал сходити через таких наркоманів!!! хто знає що вних в голові! скажу одне ці НАРКОМИ ГЕТЬ СТРАХ втратили, тому принаймні білч свого підвалу я таких відростків кожен день по 5 разів бачу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus