USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку затримали «на гарячому» 40-річного наркоторговця

4 Червня 2020 22:03
Поліцейські у Луцьку затримали «наркоділка» з десятками готових закладок, зброєю та грошима від продажу психотропу.

Нині він затриманий у відповідності до ст. 208 КПК України, інформують у пресслужбі волинської поліції.

Чоловікові оголошено про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального Кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Такі дії караються позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна.

Сьогодні у Луцьку поліцейські управління протидії наркозлочинності за процесуального керівництва прокуратури затримали «на гарячому» 40-річного наркоторговця, який збував заборонені речовини. Факт збуту було задокументовано під контролем поліції

Кілька тижнів тому зловмисника вже затримували патрульні поліцейські: тоді у нього знайшли 24 згортки з наркотиками.

У рамках відкритого кримінального провадження в затриманого провели обшуки за місцем проживання, де вилучили гроші, здобуті злочинним шляхом, травматичну зброю без належних документів, психотропні речовини PVP, а також 18 згортків, підготовлених до збуту.

Усе це вилучили і направили на експертизу.

Завтра вирішуватиметься питання про взяття «наркодилера» під варту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Всезнайко Показати IP 4 Червня 2020 23:42
Два тижні тому вже затримували? Через 2 тижні знову затримають?
Народна прокуратура Показати IP 5 Червня 2020 16:45
Не дуже то Ви і всезнайко. Згідно з нині діючим КПК Портнова правоохоронці зобов'язані протягом однієї доби оголосити затриманій особі про підозру злочині. Щоб це зробити за наркотичниі злочини, треба, серед безлічі інших дій, провести експертне дослідження вилученої речовини. А експертиза може тривати протягом місяця. Якщо ж оголосити підозру без результатів експертизи, а згодом виявиться, що вилучена у затриманого речовина не наркотик, слідчий сам може опинитись на його місці, а затриманий отримає від держави величезку компенсацію і всі ЗМІ дружно роздуватимуть тему про поліцейське свавілля. Злочинці ким користуються, а правоохоронці вивертаються, як можуть, щоб все-таки робити свою роботу. Думаю, що після другого затримання підозру оголошували ще за попередній збут наркотиків.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus