USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку затримали п'яного водія зі зброєю. Фото

25 Липня 2019 10:18
У Луцьку патрульні затримали нетверезого водія зі зброєю.

У ніч на 25 липня на проспекті Відродження поліцейські виявили автомобіль-порушник, йдеться на сторінці патрульних Волині. У водія були ознаки сп’яніння, що й підтвердила перевірка. Крім того, у нього виявили предмет, схожий на зброю, з набоями. На винуватця оформили необхідний протокол.

Через кілька годин інший екіпаж патрульних отримав орієнтування про нетверезого водія. Його зупинили на вулиці Єршова.

Почервоніння обличчя, запах алкоголю з порожнини рота, нечітка хода свідчили, що особа в стані сп’яніння. Згодом відповідний висновок про це видав і лікар наркологічного диспансеру. Патрульні встановили, що цьогоріч водій уже двічі притягувався до відповідальності за керування нетверезим. Цього разу на нього оформили протокол за ч. 3 ст. 130 КУпАП. Також винесли кілька постанов, оскільки з документами було не все гаразд.

Згодом, підозрілий транспортний засіб патрульні помітили на вулиці Львівській і подали сигнал про зупинку. Однак водій не зреагував і почав утікати. Згодом був заблокований службовим автомобілем. У нього були явні ознаки сп’яніння, та проходити перевірку він відмовився. Порушник почав наполягати, аби на нього не складали протокол за грошову винагороду. Попередження про кримінальну відповідальність за таку пропозицію не подіяли.

Чоловік поклав у свій паспорт 200 доларів і передав інспектору, аби уникнути відповідальності. Після цього був затриманий. На нього патрульні склали відповідні протоколи. Також працювала слідчо-оперативна група: нині особі загрожує ще й кримінальна відповідальність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луцьк Показати IP 25 Липня 2019 10:31
Ото новина! Копи не можуть відрізнити один з найпопулярніших пневматичних пістолетів від зброї? На фото - іграшка... Навіть балон видно, які набої? Кульки? А за те, що нетверезого зловили - молодці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus