USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку затвердять правила візуалізації бренду міста

20 Січня 2018 18:18
Бренд Луцька хочуть зробити впізнаваним, а також прагнуть виробити єдиний імідж міста для представлення в Україні та за кордоном.

Правила візуалізації бренду міста затверджуватимуть члени виконавчого комітету Луцької міськради. Відповідний проект рішення зареєстрували 19 січня.

Як повідомляє у пояснювальній записці начальник управління туризму та промоції міста Катерина Теліпська, рішення розробили відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Програми розвитку туризму в місті Луцьку на 2017-2018 роки», затвердженою рішенням міської ради від 30.11.2016 №15/16, з метою забезпечення ідентифікації та впізнаваності бренду міста Луцька, єдності візуальної комунікації бренду міста, формування позитивного сприйняття міста Луцька серед лучан, громадян України та іноземних громадян завдяки уніфікації візуалізованих офіційних та промоційних матеріалів, вироблення єдиного іміджу міста Луцька для представлення в Україні та за кордоном.

Докладно правила візуалізації бренду міста викладені у брендбуці, який розробило управління. Так, основною візуалізацією туристичного бренду міста є ключ, що символізує відкриття нового і незнаного досі Луцька, його історії, культури, традицій. «Луцьк – приємне відкриття» - саме таким є гасло міста. Цим гаслом Луцьк ідентифікує себе як цікаву дестинацію на туристичній мапі України та світу. Луцьк – місто, що відкриває свій культурний, історичний, мистецький, спортивний потенціал.


У брендбуці наведені україномовна та англомовна версії логотипу міста, що був затверджений міськрадою у 2012 році, наголошується, що логотип не можна обрізати, спотворювати чи редагувати, використовувати графічні ефекти та інші кольори, крім базових кольорів логотипу.

Йдеться також про візуальну ідентифікацію Луцької міськради, наводяться україномовна, англомовна та польськомовна версії її логотипу. Наводять принципи використання логотипів на промоцій ній та рекламній продукції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Макс Показати IP 20 Січня 2018 18:45
Честно? Г**нецо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus