USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку завершився Кубок Волині з плавання

23 Жовтня 2019 23:38
22 жовтня завершився кубок Волині з плавання. Найсильніші спортсмени області та команди із Гомеля (Білорусь) позмагалися за звання кращих. Отож, близько 80 спортсменів розіграли між собою 96 комплектів нагород та можливість продовжити плавецькі першості на кубку України, який 6-9 листопада прийматиме м. Бровари.

Офіційне відкриття змагань 21.10 у басейні КЗ СДЮСШОР плавання м. Луцька відбулося за участі начальника відділу спорту ОДА Ігоря Дмитришина, директора ДЮСШ з плавання Олександра Сологуба, тренерів та спортсменів.

За підсумками обласного етапу 12 волинян вибороли золоті нагороди: Дмитро Міщук, Дана Ахмедова, Микита Павлов, Вікторія Заблоцька, Богдан Пасічник, Олексій Стахір, Антон Карасійчук, Андрій Наумов, Олексій Смаль, Микола Мороз, Анастасія Шикалюк, Аліна Тригобюк. Тепер вони офіційні претенденти на участь в кубку України. Серед учасників від Білорусі золото у Каріни Тихоненко та Варвари Цукровської.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus