USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Луцький нацгвардієць став переможцем Кубка Волині з важкої атлетики

8 Лютого 2021 23:20
Нацгвардієць Олег Генсіровський став переможцем Кубка Волині з важкої атлетики.

Про це повідомляють на сторінці військової частини НГУ м. Луцьк.

6 лютого у Луцьку відбувся Кубок Волинської області з важкої атлетики серед чоловіків та жінок. У змаганнях взяли участь найсильніші важкоатлети області. Серед них – нацгвардієць Олег Генсіровський. У ваговій категорії до 96 кг він здобув перше місце.

«Важкою атлетикою я займаюся з 2013 року. У 2019 році став майстром спорту. Тоді я успішно виступив у Коломиї на чемпіонаті України з важкої атлетики серед юніорів і виконав норматив майстра спорту України, зібравши у сумі 302 кг. Цього разу до змагань було важче готуватися, бо в Україні діяли жорсткі карантинні обмеження і тренуватися під наглядом тренера у спортзалі не завжди можна було. Але все ж таки на мій загальний результат це не вплинуло. Доводилося самому надолужувати, наполегливо тренуватися, щоб показати бажаний результат. І я це зробив», – розповів Олег Генсіровський.

Нині спортсмен готується до Всеукраїнських змагань з важкої атлетики, що відбудуться на початку березня у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
А чому Показати IP 9 Лютого 2021 08:15
Тільки нацгвардієць ше ж атошнік чи в нього посвідчення не таке?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus