USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У Луцьку здійснять поточний ремонт низки вулиць

29 Березня 2019 08:44
Набережна, Котляревського, Мамсурова та Степана Кривенького: ремонтні роботи на вулицях різних мікрорайонів міста запланували на найближчі місяці.

Поточний ремонт вулиці Котляревського біля будинків № 3, 5, 7 коштуватиме 142,442 тисячі гривень. Роботи здійснюватиме Товариство з обмеженою відповідальністю «Унідор Сервіс». Відповідно до договору, підписаного 25 березня між товариством та департаментом житлово-комунального господарства міськради, послуги з поточного ремонту нададуть до 31 липня.

Поточний ремонт вулиці Мамсурова коштуватиме 188,651 тисячі. Роботи здійснюватиме Товариство з обмеженою відповідальністю «Луцька ДПМК». Як йдеться у договорі з департаментом ЖКГ від 26 березня, послуги нададуть до 30 квітня.

На поточний ремонт вулиці Степана Кривенького (від вулиці Володимирської до вулиці Путінцева) витратять 190,727 тисячі гривень. Послуги надаватиме ТзОВ «Луцька ДПМК» у термін до 31 травня, як йдеться у договорі від 26 березня між підрядником та департаментом ЖКГ міськради.

Окрім того, за 141,21 тисячі здійснять поточний ремонт тротуару по вулиці Набережній (від заїзду до готелю «Світязь» до вулиці Даргомижського). Як передбачено договором від 26 березня, послуги надасть ТзОВ «Луцька ДПМК» у термін до 31 травня.

Ще 115 тисяч витратять на технічний нагляд під час виконання будівельних робіт з капітального ремонту мосту через річку Стир на вулиці Ковельській. Технагляд здійснить підприємець Віталій Федорчук відповідно до договору, укладеного 26 березня між підприємцем та департаментом ЖКГ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
113 Показати IP 29 Березня 2019 09:14
Задовбали криворукі автодорівці!!! Скільки можна відмивати гроші на коротенькому кавалку Набережної. Знову,як в минулому році "наріжуть" ями, які стоятимуть до пізньої осені. А потім засиплють всяким непотрібом, який , в кращому випадку, протримається кілька днів. І ніхто не несе відповідальності за розтринькані гроші громади..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus