USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Луцьку здійснюється аналіз дезінфікуючого засобу в кожній цистерні, – Недопад

8 Квітня 2020 17:46
У Луцьку санстанція здійснює аналіз дезінфікуючого засобу в кожній цистерні. Тільки після задовільних результатів розчин видається ОСББ та обробляються вулиці.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.

«Звертаюсь до лучан із проханням не піддаватися інформаційним маніпуляціям, якими вже починають зловживати деякі ЗМІ! Можливо, хтось таким чином уже готується до передвиборчої кампанії, обливаючи брудом своїх опонентів, перекручуючи факти й поширюючи неправду. Як зазначалось раніше, неправдиві публікації на сайті Волинь24 та ГІТ про дезінфікатори мають очевидний провокаційний зміст і не відповідають дійсності. Якість розчинів для дезінфекцій контролювалася постійно, про що свідчать відповідні висновки і протоколи санстанції.

Тепер, щоб запобігти подальшим провокаціям у питанні якості розчинів для дезінфекцій, здійснюємо попередній аналіз розчину в кожній цистерні. Концентрований розчин для дезінфекції вулиць підприємство «Луцькспецкомунтранс» отримує на підприємстві «Волиньхімконтроль». Далі працівники підприємства Волинське обласне медично-виробниче підприємство «Профілактична дезінфекція» здійснюють процес змішування концентрату в необхідній кількості. Кожну машину опломбовують і розчин доставляють в санстанцію за адресою пр. Волі, 55. Там здійснюється аналіз розчину в кожній цистерні й після задовільних результатів розчином обробляються вулиці, а також дезінфікатор видається для ОСББ», – йдеться у дописі.
На фото – процедура перевірки якості дезрозчинів, висновки і опломбування цистерни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Отакої Показати IP 8 Квітня 2020 18:17
Вірус вбивають розчини де є 60% спирту,не 40,а 60 і відповідні помякшувачі для рук.Ось про що іде мова.Які маніпуляції,коли є докази обробки рук шкідливими розчинами наданими ЛМР.Поясніть лучанам.
Я до Отакої Показати IP 8 Квітня 2020 18:36
В современной медицинской практике антисептические растворы гипохлорита натрия используются, в основном, для наружного и местного применения в качестве противовирусного, противогрибкового и бактерицидного средства при обработке кожи, слизистых оболочек и ран Бурбелло А. Т., Шабров А. В. Современные лекарственные средства: Клинико-фармакологический справочник практического врача. — 4-е издание, переработанное и дополненное. — М.: Олма Медиа Групп, 2007. — С. 396. — ISBN 978-5-373-01525-7.
скептик до Я Показати IP 8 Квітня 2020 21:05
ви відстали від життя років на 50. тепер гіпохлоритом натрію обеззаражують хіба що нужники. в сучасній медицині використовують як антисептики Полідез, Дескоцид, Гексадекон, Лізоформін, Бріліант, Тріацид, Дескоцид Н
Андрій до Отакої Показати IP 8 Квітня 2020 19:59
Про що ви їм пишете вони навіть незнають що санстанція років 6 як ліквідована....
Анонім Показати IP 8 Квітня 2020 20:52
Гіпохлорит натрію - це звичайна "Білизна".Хотілося б знати, де в Луцьку є лабораторія, яка може визначити, що якась рідина є саме гіпохлоритом натрію і яка її концентрація. А оскільки гіпохлорит натрію останнім часом міська влада пхає скрізь і в басейни і на поля фільтрації і на миття рук і на миття вулиць хотілось би знати кому з луцьких владців належить фірма, яка тим гіпохлоритом торгує)))). Ну не просто ж так))))))))
Анонім Показати IP 8 Квітня 2020 22:49
Гіпохлори́т на́трію, на́трій гіпохлори́т — неорганічна сполука, сіль гіпохлоритної кислоти складу NaClO. Має антисептичні та дезінфікуючі властивості. Використовується як побутовий та промисловий відбілювач і дезінфектант, засіб очищення і знезараження води, окисник для деяких процесів промислового хімічного виробництва. Як бактерицидний і стерилізуючий засіб застосовується в медицині, харчовій промисловості та сільському господарстві. Міжнародне видавництво «Greenwood Press» внесло гіпохлорит натрію до списку «100 найважливіших хімічних сполук» (2007).https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D1%96%D0%BF%D0%BE%D1%85%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%82_%D0%BD%D0%B0%D1%82%D1%80%D1%96%D1%8E
Анонім до Анонім Показати IP 9 Квітня 2020 07:55
Ключове у вашому пості - дезинфікант - але неяк не антисептик. Тобто стола ним помити можна - а обличчя протирати не варто.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus