USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку змінили порядок списання комунального майна

27 Вересня 2017 12:56
Відтепер у Луцьку за погодженням міськради списуватимуть основні засоби вартістю понад 20 тисяч гривень, а за погодженням виконкому – майно вартістю від 10 до 20 тисяч. Тобто суми списання збільшуються вдвічі.

Про це стало відомо 27 вересня під час 31-ї сесії Луцької міськради.

Проект змін до положення про списання майна комунальної власності територіальної громади міста Луцька ухвалили депутати міськради.

Зміни полягають у тому, що за погодженням міськради списуватимуть основні засоби, якщо їх вартість становить понад 20 тисяч гривень, за погодженням з виконкомом списуватимуть основні засоби, вартість яких від 10 до 20 тисяч, за погодженням з відділом управління майном міської комунальної власності – якщо вартість становить до 10 тисяч. Таким чином, суми списання збільшують вдвічі.

Зміни ухвалили, зважаючи на набрання чинності постанови Кабміну «Про внесення змін до Порядку списання об’єктів державної власності». Ця постанова оновила порядок списання об’єктів державної власності та документи, які складають під час їх списання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus