USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку знову повідомили про замінування: цього разу авто біля офісу ЗеКоманди і зоопарку

1 Червня 2019 10:45
У поліцію надійшло повідомлення про замінування авто біля офісу Команди Володимира Зеленського у Луцьку, зоопарку, інфекційної лікарні та Луцької міської ради.

Як стало відомо Інформаційному агентству Волинські Новини з власних джерел, станом на 11:30 з інфекційної лікарні збираються евакуйовувати людей.

Як повідомив Конкурент, поруч із офісом команди Володимира Зеленського у будинку 18 на вулиці Винниченка нібито заміноване авто. На місці працюють правоохоронці, є машина рятувальників. Територію обмежили стрічкою для проходу. Усіх попросили відійти від припаркованого авто.
Також про буцімто замінування зоопарку Луцька повідомила його директор Людмила Денисенко. В звіринці якраз завершували підготовку до свята для дітей. Тут також працює поліція, евакуйовувати відвідувачів не довелося, оскільки зоопарк ще не почав роботу на момент виклику. Це сталося о 9:46.
Фото зі сторінки Володимира Бут-Гусаїма у Фейсбук

У поліції людей просять не панікувати та не заважати роботі правоохоронців.

Нагадаємо, учора, 31 травня, також була інформація про замінування 10 об’єктів у Луцьку. Інформація не підтвердилася.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
ото Показати IP 1 Червня 2019 10:58
Це вже геть не смішно.. Думаю, що у "мінера" не все гаразд із психікою. Адекватна людина на таке не здатна
Ого до ото Показати IP 1 Червня 2019 14:02
А де ж той офіс, хто знає???
1 Показати IP 1 Червня 2019 11:29
а може то якесь навчання, тільки нам не говорять поки...
Павлик Морозов Показати IP 1 Червня 2019 11:37
Не зрозуміло чим займається нинішня поліція ?, - такі названа. За тиждень до десятка повідомлень шодо замінування. Добре, що всі випадки замінування фейкові, з метою залякування населення ми це проходили вже. Але я знаю, що в поліції є достатньо сил та засобів як оперативно-розшукових так і затримання злочинців по телефону, якщо повідомлення відбулось з мобільного і не тільки. Певно не бажає поліція затримувати. Я гадаю, що ще залишилися співробітники, які знають як це робити та затримувати таких в лапках сказати "мінувальників".
Анонім до Павлик Морозов Показати IP 1 Червня 2019 13:25
А якщо дзвінок з сусідньої країни?Варіантів багато.Чи ти про це якось не подумав?Я тебе розумію,менше дивись бойовиків,де в копів кулі не попадають.На дивані все просто робиться,вирішуються всі проблеми,як і в даному випадку.
Мороз Жарович до Анонім Показати IP 1 Червня 2019 16:02
Якщо дзвінок з сусідньої країни, то раніше в усіх спецслужбах існувала співпраця, і злочинця вже ловили б правоохоронні органи тої країни, а звідки дзвінок взнати дуже легко. Так само дуже легко в радіусі до 10 м знайти того хто дзвонив тут. Просто тепер комусь потрібно щоб таке робилося на постійній основі і нікому нічого за це не було б. ССУ мабуть що так розважається.
отак Показати IP 1 Червня 2019 12:04
дуже шкода Людмилу Денисенко:( вона чудово справляється з роботою.
свідок Показати IP 1 Червня 2019 12:43
Парковку біля ТамТаму евакуйовують
Анонім Показати IP 1 Червня 2019 16:52
У психів загострення
Моніка Показати IP 1 Червня 2019 17:36
Це якийсь дибіл дзвонить і грається.А як знайдеться ще один якийсь дибіл і по справжньому замінує, а наші поліцаї як завжди подумають що це фейк! І ЩО ТОДІ!!!СКІЛЬКИ ЛЮДЕЙ МОЖЕ ПОСТРАЖДАТИ! ДІЙСНО, ЩО НЕ МОЖНА ЗНАЙТИ ТОГО ПРИДУРКА ЯКИЙ ДЗВОНИТЬ!!!!
Беларусь Показати IP 1 Червня 2019 19:03
Это местный псих звонит он хорошо город знает его нужно в этом районе где заменировано искать он в этих местах ходил и значит рядом живет
До моніки Показати IP 2 Червня 2019 14:17
Поліція мусить реагувати на дані виклики фейкові вони чи ні. Якщо Ви така розумна то вичисліть хто так грається. Я думаю що поліцейські самі не в захваті від таких викликів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus