USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку звільнили директора комунального підприємства

2 Листопада 2021 09:51
Луцький міський голова звільнив директора КП «Парки і сквери міста Луцька» Богдана Феденчука.

Про це стало відомо під час розширеної наради у міського голови 2 листопада.

«У нас є проблема із КП «Парки і сквери міста Луцька». Директор допустив серйозні порушення фінансової дисципліни. Під час перевірки виявили, що на жодному автомобілі підприємства немає спідометра, що призвело до перевитрат паливно-мастильних матеріалів. Коли директор був у відпустці і його обов’язки виконував заступник, у рази зменшилося використання пального. Думаю, немає необхідності пояснювати, що це означає», - заявив мер Ігор Поліщук.

З його слів, станом на початок серпня цього року Богдан Феденчук мав подати пояснення про порушення фінансово-господарської діяльності. Також під час дня депутата на підприємстві він отримав доручення подати бізнес-план і бачення розвитку підприємства.

«Станом на сьогодні нічого не подано. Тому Богдана Феденчука я звільняю», - різко заявив міський очільник.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
петро Показати IP 2 Листопада 2021 10:24
а якість?
Народна прокуратура Показати IP 2 Листопада 2021 12:52
А збитки підприємству він буде відшкодовувати?
Андерсон до Народна прокуратура Показати IP 2 Листопада 2021 17:26
А є рішення суду, визнані його дії не правомірними? Через суд поновиться, виплатять зарплатню та премії. Як там Микола Троцюк, сябр твій?
Лучанин Показати IP 2 Листопада 2021 17:38
За що його звільняти. Центральний парк так вже чистять, косять бензопилами, бензодувами листя збувають з алей. Десятки людей листя загрібають. Раніше такого ніколи не було.
Олександр. Показати IP 2 Листопада 2021 19:07
Підставили конкретно. На його місце вже давно хотіли свою людину поставити. Стидно за вище керівництво. Кого ми вибирали?
Лучанин Показати IP 3 Листопада 2021 07:45
А пан Полiщук спiдометри в авто мерii перевiряэ? Мабудь для цього э фахова служба яка вiдповiдаэ за стан технiки. Фiнансова дисциплiна та спiдометр - розслiдування було? Якщо керiвник дав команду зламати технику з метою крадiжки, то це злочин i хай вiдповiдаэ... В iншому випадку- це методика "працювати з людями" вiд Полiщука. Феденчука роботу люди бачили, правда на бензопилах спiдометрiв не помiтили, тож Меру на замiтку:)
Анонім Показати IP 3 Листопада 2021 18:10
Якби не мутив,то б морда худіша була.
Ононіму до Анонім Показати IP 3 Листопада 2021 19:50
На свою морду глянь

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus