USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

У луцьких дворах встановили лавки

12 Червня 2018 18:34
Депутати Луцької міської ради від партії УКРОП Юрій Безпятко та Сергій Балицький спрямували кошти із депутатського фонду, аби встановити лавки біля будинків на вулицях Наливайка 10, Конякіна 8 та Карбишева 2Б. Тепер жителі матимуть змогу комфортно відпочивати у власних дворах.

Про це повідомили у прес-службі волинського УКРОПу.

Рішення про облаштування прибудинкових територій депутати прийняли після спілкування із виборцями. Такі діалоги є постійними для укропівців. Під час зборів жителі будинків висловлюють своїм обранцям побажання і першочергові потреби, а вони уже думають, як допомогти лучанам зробити рідне місто красивим і охайним. Таким чином за два роки депутатства Юрія Безпятка і Сергія Балицького на 40-му мікрорайоні вклали бруківкою доріжки, провели благоустрій біля будинків, облаштували відпочинкові зони для жителів, встановили лавки та смітники.

«Закликаю лучан не бути байдужими, знаходити своїх депутатів та активно братися за впорядкування міста. Комфорт і порядок залежить від кожного з нас. Фракція УКРОПу Луцької міської ради завжди чують своїх виборців та допомагають їм у вирішенні найбільш болючих питань наведення ладу на прибудинкових територіях. І депутати роблять це не лише перед виборами, - підкреслює Юрій Безпятко. – Люди нас делегували і ми маємо бути відповідальними перед ними. Ми прагнемо разом зробити наш Луцьк європейським містом з охайними вулицями і чистими дворами, зручними для містян та їхніх гостей».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
—— Показати IP 12 Червня 2018 19:18
СЕНСАЦІЯ ))) Європейського масштабу )))
Цинік до —— Показати IP 12 Червня 2018 21:12
Взагалі сарказм розумію, піар перед виборами - це святе в Україні)) Хоча і факту "щось зроблено" це не відміняє. Але взагалі в мене особисто такі новини викликають здивування з іншого ракурсу. Зробити таку лавку - це небагато матеріалів і небагато роботи. Для під'їзду на 20 квартир (тим більше на 36) цілком посильна справа. Купити 3-4м профільної труби, 6-8 рейок, 20 болтів з гайками, мішок цементу і трохи фарби. Роботи - на 2-3 вечори, це якщо все якісно. Чому жильці не можуть цього зробити самостійно - це для мене велика загадка. Міська влада не має цим займатись взагалі, вона може концентруватись на важливіших, стратегічніших речах. Але українці якось звикли в таких питаннях сидіти і чекати, поки хтось прийде їм і зробить.
Олег Показати IP 12 Червня 2018 20:47
Тепер бидловi буде де вечором пивка попить
Лучани Показати IP 12 Червня 2018 21:42
Правильно зробили. Їм хвала і слава.
Піі Показати IP 12 Червня 2018 21:49
На Ківерцівській встановіть хоч якийсь дит майданчик чи лавочку!!!
Дуже Показати IP 12 Червня 2018 23:12
корисна і гарна справа, АЛЕ... Все закінчується, як правильно підмітив пан Олег, одним і тим же, збирається срань з усієї округи, матюки, пиво, горілка і т.д. Боротись практично не можливо, бо ж у більшості мешканців принцип "моя хата скраю..." в'ївся у мізки назавжди. Тому найбільше потерпають люди, під чиїми вікнами встановлені ті лавочки.Отож всі ініціативи мешканців по встановленню лавочок, столиків закінчуються однаково - хто встановив той і прибирає від гріха подалі.
хехъ Показати IP 13 Червня 2018 04:05
во дворе лавка стоит, лет двадцать. Пьянь вопит почти каждую ночь... Под ставшую обычной ночную луцкую вонь, громкое ржание трех нетрезвых жеребцов и двух телок, это сказочно навевает воспоминания об альпийских лугах с чистейшим горным воздухом и нежный и задорный "Венский вальс" Штрауса. Итак, больше лавок - больше Штрауса...
valdis peish до хехъ Показати IP 13 Червня 2018 10:12
ти братішка явно не в Луцьку народився

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus