USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцьких гральних закладах виявили осіб з наркотиками

26 Червня 2019 09:41
У ніч на 26 червня у двох інтернет-закладах на проспекті Соборності у Луцьку патрульні виявили підозрілих осіб, повідомили у патрульній поліції Волині.

При поверхневому огляді в 34-річного чоловіка знайшли згорток невідомого походження з білою порошкоподібною речовиною, схожою на наркотичну. В іншого, 23-річного хлопця, виявили згорток з речовиною зеленого кольору, схожою на наркотичну.

В обох випадках викликали слідчо-оперативну групу для встановлення детальних обставин.

Одна з таких подій трапилась учора і в Ковелі.

Тут у 33-річного мешканця вулиці Павлова знайшли речовину зерноподібної форми рослинного походження, схожу на наркотичну. Патрульні забезпечили охорону місця події до прибуття слідчого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
—— Показати IP 26 Червня 2019 10:27
А самих гральних закладів вони не замітили...????
Анонім Показати IP 26 Червня 2019 10:29
Та ви шо? Не може такого бути. Туди ходить тільки висококультурний інтелектуальний робочий клас!
Ба-бах ! Показати IP 26 Червня 2019 11:16
А хоч в гральних закладах виявили гральний бізнес ? А які дозвільні документи представили оті підприємці ? А чи відповідає вимогам законодавства ота діяльність ? Вкажіть назви закладів, прізвища власників ! Бо хто кришує - то таємниця для поліції .Правда, не таємниця для людей. І головне, що далі - де затримання, слідство, суд, вирок.
Тор Показати IP 26 Червня 2019 11:31
Поліцейські просто забули, або не помітили як зайшли на територію яку кришують, а тут ще й наркотики. От халепа.
Олег Показати IP 26 Червня 2019 11:45
Вже завтра скажуть що це не коноплi a гречка була , i хлопцi купили новий щойно виведений сорт. А порошок це тальк ну люблять хлопцi на турнiках займатись , штангу пiднiмати ну, що тут скажеш спорцмени , агрономи ))) . а як що бути вiдвертим то тiльки такi пiтони там i вештаються .скiльки ще горя матерям треба витерпiти щоб позакривали тi не правомiрнi закладки ???????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus