USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У львівському госпіталі помер військовий з Волині

17 Жовтня 2019 18:56
15 жовтня зупинилося серце 48-річного військовослужбовця зенітно-ракетного полку Олександра Вороб’я з Володимира-Волинського.

27 вересня Олександр отримав важку травму, перебуваючи у зоні ООС. У Харкові, куди його доставили авіацією, був прооперований. Після чого його перевели у Львівський військовий госпіталь, де він продовжив лікування, повідомляє Володимир.media.

Зі слів його мами, попри травми, які прикували сина до ліжка, почував себе добре. Розмовляв, намагався жартувати, коли вони з чоловіком приїжджали до нього у Львів. А коли сів у крісло, був щасливим, що ноги торкнулися підлоги. Ще у понеділок, 14 жовтня, коли в Україні відзначали Свято Покрови Божої Матері і День захисника України, Олександр телефонував рідним і розповідав, що на території госпіталю відбувається концерт, і він слухає його. А наступного дня батьки не могли додзвонитись до сина. Близько 11 ранку їм повідомили, що він помер. В Олександра залишилась дружина і дев’ятирічний син.

«Він дуже любив малювати. Але обрав професію військового. У нього була ідея – встановлення пам’ятника волонтерам. Та не встиг її втілити», – говорить мама.

Олександра знали як добру, щиру, готову завжди прийти на допомогу людину.

Тіло володимирчанина привезуть сьогодні, 17 жовтня, о 20:00 у Свято-Юр’ївську церкву.

Панахида відбудеться 18 жовтня о 12:00 годині.

Інформаційне агентство Волинські новини висловлює щирі співчуття рідним та близьким померлого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
51 -а незнаменита Показати IP 17 Жовтня 2019 22:29
Царство небесне ,земля пухом Саша.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus