USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Помер волинський захисник Олександр Чміль

23 Грудня 2022 21:30
Перебуваючи вдома у відпустці, помер наш захисник, патріот, житель села Нічогівка Чміль Олександр Бенедійович, 1964 р. н.

Про це повідомила Колківська громада.

Із початку повномасштабної війни без жодних вагань пішов захищати Україну, адже у свій час був учасником війни в Афганістані.

Чин поховання воїна відбудеться 24 грудня орієнтовно о 12 годині біля рідної домівки по вул. Лісова, 44.

«В цей гіркий час всі ми схиляємо голови в скорботі та жалобі за померлим Олександром.

Висловлюємо щирі співчуття родині, близьким та друзям з приводу непоправної смерті нашого земляка. Нехай добрий, світлий спомин про покійного стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував», – йдеться у повідомленні

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині померлого захисника. Вічна пам’ять і Царство Небесне!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus