USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Львові екскерівника табору підозрюють у зґвалтуванні 11 дівчаток

24 Вересня 2020 21:36
Жителя Львова підозрюють, мінімум, в 11 зґвалтуваннях і розбещенні неповнолітніх дівчаток. Перші випадки зґвалтування датуються 2005 роком, коли він був керівником неофіційного молодіжного табору.

Про це повідомляє Нацполіція в четвер, 24 вересня, передає Корреспондент.

Зазначено, що слідчі спільно зі співробітниками інших підрозділів поліції Львівщини провели колосальну роботу.

«Були встановлені жертви зловмисника, на сьогодні – молоді жінки. Але в той час вони ще були дітьми, адже перші факти розбещення і зґвалтування датуються 2005 роком. Багато з них не хотіли згадувати ці події – і їх можна зрозуміти. Проте правоохоронці, завдяки копіткій і злагодженій роботі, зібрали доказову базу, достатню для того, щоб можна було повідомити зловмисникові про підозру у вчиненні 11 злочинів», – йдеться в повідомленні.

Як встановили правоохоронці, 46-річний львів’янин, на той час керівник одного з офіційно незареєстрованих молодіжних таборів, причетний, як мінімум, до 11 злочинів, скоєних відносно дівчаток у віці від 11 до 14 років.

Йому інкримінують кримінальне правопорушення, передбачене статтями про розбещення неповнолітніх, зґвалтування особи, яка не досягла 14 років, незалежно від її вільної згоди, статеві зносини з особою, яка не досягла 16 років (ч.1 і ч.2 ст.156, ч.4 ст .152, ч.1 ст.155 КК України). Підозрюваному загрожує 15 років в’язниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus