USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Львові виявили поліцейське авто з Луцька з п'яними особами, - ЗМІ

28 Грудня 2017 09:32
У центрі Львові виявили авто з п’яними працівниками волинської поліції.

Про підозрілі дії працівників волинської поліції повідомила користувач соціальної мережі Facebook, автомобіль якої був припаркований поряд з поліцейським, розповів голова ГО “Варта1” Ігор Зінкевич, пише Варта1.

“Сьогодні, перебуваючи в центрі Львова, помітила авто поліції, яке стояло на паркінгу більше 6 годин без працівників всередині. Повертаючись ввечері до свого автомобіля, який стояв поруч, помітила, що двоє осіб у цивільному, від яких було чути запах алкоголю, посадили п’яну жінку в це авто на заднє сидіння. На моє питання, що робить цей автомобіль на парковці так довго, відповіли, що це службовий автомобіль з Луцька. На питання, хто ця п’яна жінка, яка в якийсь момент вирвала у мене телефон і показала заднє причинне місце, лишилося без відповіді. Реформа поліції у дії? Працівники поліції на службовому авто приїхали з Луцька до Львова погуляти?” – написала обурена жінка.

Львівська поліція зупинила дане авто, у водія при перевірці драгером показало 0,69 проміле, наразі оформляють протокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, а також вже передана інформація керівникам поліції Волині по даній подііі.
Як повідомили Інформаційному агентству Волинські Новини у прес-службі волинської поліції, за цим фактом відбувається службове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Зіряк Шкірян Показати IP 28 Грудня 2017 09:42
Зпалилися копи на п'янці з адюльтером. Тепер і на службі проблеми, і вдома "ґутен морґен".
Юзік Показати IP 28 Грудня 2017 10:32
Не треба було свій ніс сувати туди куди собака х... не сує....
Dexter Показати IP 28 Грудня 2017 11:10
А хто взагалі ця зірка, що знімала на телефон. Багато на себе бере.
Sinister до Dexter Показати IP 28 Грудня 2017 13:41
Це просто небайдужа перехожа. Побільше б таких!
ігор луцький Показати IP 28 Грудня 2017 12:36
А де члєн атестаційно-люстраційної комісії Рижков?Коли він розповість кого і як приймали на роботу?А,він напевно зараз на лікуванні після депутатського побиття в міськраді.
Анонім Показати IP 28 Грудня 2017 22:44
Хлопцi просто поiхали погулять на службовому авто,а шо свою брати,за своi заправляти?
Лучанин до Анонім Показати IP 29 Грудня 2017 12:10
нікому нічого не буде)))))) дівку відмажуть. вона теж разом з ними працює, і бухала разом. вона ж мазана...... порядку не було і не буде..... одним соловом РЕФОРМА

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus