USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Литві в 79 медпрацівників виявили коронавірус після COVID-вакцинації

15 Січня 2021 17:37
У Литві в Сантаришкській клініці у Вільнюсі виявили 79 медпрацівників, у яких тест на коронавірус після першої вакцини Pfizer/BioNTech виявився позитивним.

Професор інфекційного відділення клініки Лігіта Янчорене заявила, що люди були носіями вірусу до вакцинації, пише Корреспондент.net.

«Це не пов’язано з вакцинацією, можливо, людей прищепили, коли вони вже були носіями вірусу. Якщо поглянути на дослідження, які представлені при реєстрації вакцини, там чітко сказано, що після першої дози через 12 днів небезпека зараження знижується десь на 20%», – сказала вона.

За її словами, стійкість в 95% з’являється тільки через тиждень після другого щеплення.

Професор додала, що після першого щеплення можна інфікуватися безсимптомною формою.

«Друге щеплення роблять через три тижні після першої, тоді ризик зараження всього 5%», – заявила фахівець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Авжеж Показати IP 15 Січня 2021 19:15
Тепер я точно знаю яким буде пояснення масової загибелі людей після вакцинації - "...вони були мертвими ще до вакцинації...". Між іншим це абсолютно серйозні речі і перед вакцинацією люди мають обстежуватися хоча б на носійство віруса та на алергію до компонентів вацини, що і є прописано в інструкції. Запасаємося попкорном поки нас, слава Богу, кормлять завтраками.
Анонім Показати IP 15 Січня 2021 19:29
А чому не напишете, скільки вже померли від цієї факцини?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus