USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 42.60 42.90
  • PLN 9.72 9.88

У Маневичах лісівники разом з громадою створили дендропарк

25 Серпня 2020 20:07
У Маневичах на місці, де ще торік було поле, сьогодні розташована окраса селища – мальовничий дендропарк. Розмаїття деревних рослин, висаджених у парку, вражає: ялівець козацький, вейгела, вічнозелена спірея японська та ще 24 види насаджень. А дали життя цьому парку лісівники разом із селищною радою, ідеться в сюжеті телеканалу «Аверс».

«Ви подивіться, яка краса сьогодні, і слава Богу, що лісівники залучили фахівців, які вміють це професійно робити», – тішиться голова селищної ради смт Маневичі Олександр Гаврилюк.

На території дендропарку облаштували й клас просто неба для діток та стенди з назвами рослин для того, аби проводити уроки на свіжому повітрі. Маневиччани ретельно оберігають цей куточок та доглядають за рослинами.

Відвідала дендропарк і народний депутат Ірина Констанкевич. Каже: приємно вражена тим, які цікаві ідеї втілюють у життя мешканці Маневицької громади.

«Я вам дякую і бажаю, щоб такі ініціативи були не останніми. Знаю, що багато справ робите, але не завжди вони публічні. Спасибі і як від члена громади, бо я вважаю себе вже теж громадянкою майбутньої Маневицької ОТГ, а також як від людини, яка вболіває за настрій Маневичів, – подякувала Ірина Мирославівна. – Треба любити свій край, любити і через душу та серце, і через глибину своєї кишені. Ви продемонстрували, як любите рідну землю, конкретними реальними справами».

Самі ж лісівники кажуть, що підтримали ідею селищного голови із створення дендропарку, щоб місцевим жилося добре. Тож завдяки такій ініціативі маневиччани мають, де відпочити та провести час із рідними й друзями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 27 Серпня 2020 21:05
А де подівся березовий парк? На тому місці що Ви називаєте "дендро " був чудовий березовий парк
Іван Показати IP 16 Вересня 2020 23:12
Тупе тішиться. Де адекватні дороги, а не щебеневі після котрих курява,як промчить якесь авто;,якісне водопостачання, каналізацвйні сучасні системи,житло для атовців, зем. ділянки під забудову, переробка сміття, ремонт дахів, велодоріжки іт.п.
Марія Василівна Показати IP 23 Вересня 2020 08:42
Лицеміри-лихварі яких світ не видів. Рано чи пізно за все відповідатимите.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus