USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Мінську автозак в'їхав у натовп, є поранені. Оновлено

10 Серпня 2020 00:21
У Мінську на проспекті Переможців автозак в’їхав у натовп протестувальників, двох людей поранено.

Як передає МБХ медиа, автозак навмисно в’їхав у натовп, у спини протестувальників. Одна людина без свідомості, в крові. Її забрала «швидка».

Друга людина теж без свідомості, у неї стирчить кістка з п’ятки. Її теж забрала «швидка».

Повідомляється також, що ОМОН стріляв холостими по протестувальниках. Силовики зробили 7 пострілів і випадково запустили шумову гранату перед машиною «швидкої».

Пізніше видання повідомило, що силовики стріляють по демонстрантах гумовими кулями, є поранені в ноги.
Як передає TUT.BY, коли автозак збив людину, яка стояла на проїжджій частині в районі стели, до неї тут же підбігли люди. Їх стали закидати світлошумовими гранатами. 5-6 чоловік винесли постраждалого, у нього серйозні травми. Приїхала «швидка». Натовп викрикував «Вбивці!».

Силовики в Мінську почали штурм барикад, які збудували на проспекті мітингувальники. В той бік попрямувала колона спецтехніки, включили водомети, використовуються світлошумові гранати.
Як повідомляють «Наша Ніва» та Єврорадіо, в Мінську побили журналіста AssociatedPress Мстислава Чернова, йому викликали «швидку».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
євген Показати IP 10 Серпня 2020 05:39
Айданутим - тюрми! Навіть після лікарні.
Ютюбер Показати IP 10 Серпня 2020 05:53
Є ще цікавіші відео як в Америці майдани розганяють.
Проти Показати IP 10 Серпня 2020 07:26
Цілком нормальна реакція силовиків. Вибори відбулись, чого мітингувати? Український сценарій там не пройде.
СябриЙ Показати IP 10 Серпня 2020 07:47
Бацька виграв і тут, дуже швидко за ніч навів порядок, соплі не жував, тому і не буде безладу, країна залишиться цілою і її не будуть рвати на шматки!
ан Показати IP 10 Серпня 2020 10:42
ех білоруси вам би супрун для медичної реформи і ще пару млрд від МВФ для "покращення економіки" то плакали б за Лукашенко. а... і доріг таких як у нас . а так хоч яка та стабільність держконтроль якості продуктів. медицина на порядок вища ніж у нас .
888 до ан Показати IP 11 Серпня 2020 11:21
ти не розумієш.. їм пиво хочеться пити з горла... і робити безнаказаність.. хочеться демократіїїї... а все від того.. що вони просто не були у вовчій с*** ці

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus