USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Мінську людей масово затримують, більшість стрімів припинені

25 Березня 2017 17:26
У Мінську біля Академії наук у День Волі міліція проводить масові затримання.

Про це повідомляє Еспресо ТВ з посиланням на ТUТ.By.

Затримання проходять на місці, де має відбутися мітинг до Дня Волі, також масово затримують людей на вулиці Кузьми Чорного.

"ОМОН пропонує журналістам триматися ближче до міліціонерів у синіх жилетах - "так ви будете у безпеці", - пише видання.

У метрополітені Мінська повідомили, що з 13:07 станції "Академия наук", "Площадь Якуба Коласа" та "Парк Челюскинцев" тимчасово закриті на вхід та вихід пасажирів, поїзди курсують через ці станції без зупинки.

Більшість трансляцій, які вели білоруські ЗМІ, припинено. Від Академії наук людей відтісняють до вул.Сурганова і по ходу затримують всіх, хто зупиняється.

Поки до Академії наук не пускають людей, вони збираються в районі площі Якуба Коласа, де вже вишикувалася колона з прапорами - близько 1000 осіб. Люди йдуть і скандують "Живе Білорусь" і "Ганьба!".

Як повідомлялося раніше, в ніч на 25 березня у Бресті було затримано одного з лідерів опозиції та Білоруського національного конгресу Володимира Некляєва, про що він встиг повідомити телефоном. З 3.30 зв'язку з Некляєвим немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 25 Березня 2017 19:19
Янукович: А шо, так можна було???
Амона Показати IP 25 Березня 2017 22:58
Треба почати з того що цього лідера опозиції за словами всіх українських ЗМІ, станом на сьогоднішній ранок, було знято з потяга коли він повертався з Польщі де обговорював питання Білорусі. В кожній нормальній країні в спецслужб до такої людини появилися б "питання". А попкорн де дешевше?
Анонім Показати IP 26 Березня 2017 00:35
лукашенко взагалі з катушок з іхав прийняти такий закон

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus