USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У міській дитячій поліклініці Луцька відремонтували кабінети рентгену та профщеплень

16 Січня 2019 12:02
З метою забезпечення комфортного перебування дітей та їх батьків, умов праці медичних працівників та дотримання належних санітарно-епідеміологічних вимог у комунальному підприємстві «Луцька міська дитяча поліклініка» було проведено ремонтні роботи кабінетів рентгенологічної служби та профілактичних щеплень.

Про це повідомляється на сайті міської ради.

На ремонт цих кабінетів із фонду розвитку міста у 2018 році було виділено 600 тис. грн. А враховуючи великі об’єми запланованих робіт, для їх завершення у листопаді минулого року додатково було виділено 115 тис. грн.

Сьогодні секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, радник міського голови Ігор Поліщук оглянули результат робіт та начальник управління охорони здоров'я Микола Якимчук.

У кабінетах зробили капітальний ремонт із дотриманням усіх вимог, проведено комплекс енергозберігаючих заходів.

У кабінеті профщеплень додатково замінили обладнання, встановили сучасний пеленальний столик, кушетку. Тут контролюється вологість, подача електроенергії, світла. Окрім того, передбачено усе необхідне для першої допомоги при анафілактичному шоці.

«Ми були раніше у цих приміщеннях – вони були у жахливому стані. Фактично, це були одні з найгірших кабінетів закладу. І це при тому, що у рентгенкабінеті роблять близько 500 знімків у день. Окрім цього, до приміщень були певні санітарно-епідеміологічні вимоги. Так, самі лише протирадіаційні двері коштують 200 тисяч гривень.

Відтепер діти та працівники закладу мають змогу обслуговуватись та працювати у безпечних, комфортних умовах», - розповів Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Мама Показати IP 16 Січня 2019 13:32
Привіт від Ірини там буде добре зберігати!
..... Показати IP 16 Січня 2019 13:33
Ахахах прививки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus