USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

У міськраді розповіли, коли зникнуть затори у центрі Луцька

13 Серпня 2019 17:54
Причина заторів у центрі Луцька – проведення ремонтних робіт на перехресті вулиць Ківерцівської та Карпенка-Карого.

Про це під час оперативної наради сьогодні, 13 серпня, розповів перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.

Зі слів посадовця, останнім часом на адресу Луцької міської ради надходило багато нарікань щодо заторів у центрі міста, зокрема, на вулицях Стрілецькій та Яровиця, а також на проспекті Василя Мойсея.

«Це пов’язано з ремонтними роботами, які проводять на перехресті вулиць Ківерцівська та Карпенка-Карого. Найближчим часом рух відновлять. Це дасть віддушину й працівникам поліції, адже зменшиться навантаження на центральну частину міста. Вулиця Ківерцівська – це ніби внутрішня об’їзна по Луцьку, то найближчим часом плануємо все привести у відповідність», – наголосив перший заступник.

Натомість, виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт зазначив, що для того, щоб комфортно їздити, потрібно проводити ремонтні роботи, а це – завжди обмеження руху:

«Але, на щастя, все має свій початок і все має своє завершення. Тож незабаром роботи закінчать, а рух відновлять», – резюмував посадовець. ‘
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 13 Серпня 2019 18:08
Пора вже якусь іншу об'їзну придумати. Залатати 50 метрів так далі фури перед знаком асфальт вимняли, як ганчірку.
Я Показати IP 13 Серпня 2019 18:26
Незабаром, це коли? Під новий рік?
Анонім до Я Показати IP 13 Серпня 2019 19:40
До кінця тижня обіцяють
Їван до Я Показати IP 14 Серпня 2019 17:53
Незабаром - це перед баром або біля бару !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus