USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У місті на Волині бандити зі стріляниною обікрали магазин

28 Листопада 2020 18:37
У Ківерцях двоє чоловіків за попередньою змовою вчинили розбійний напад на магазин, влаштувавши стрілянину та погрожуючи пістолетом продавчині.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Так, 4 березня двоє уродженців Київщини за попередньою змовою влаштували розбійний напад на магазин «Берізка», що на вулиці Незалежності, 38А у Ківерцях.

Зокрема, злочинці зайшли в магазин, один з них відволік продавчиню, попросивши дати йому алкогольний напій, а інший переліз через прилавок та взяв з шухляди 700 гривень, відштовхнувши жінку на землю. Після цього він дістав пістолет та почав погрожувати їй, зробивши демонстративний постріл. Зірвавши з шиї продавчині золотий ланцюжок, чоловіки покинули місце злочину.

Згодом одного з бандитів затримала поліція. При ньому був пістолет, дозвіл на носіння якого він не мав.

У суді один зі злочинців визнав свою вину частково, зазначивши, що вчинив розбійний напад без попередньої змови. Натомість інший обвинувачений взагалі заперечив свою вину, зазначивши, що він був лише свідком злочину.

Проте, дослідивши докази, суд дійшов висновку, що їхня вина доведена повністю.

Відтак, одному з них присудили покарання у виді 8,5 року за ґратами з конфіскацією майна, інший злочинець отримав менший строк – 7,5 року з конфіскацією майна.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Куні Показати IP 28 Листопада 2020 20:11
Це виходить пограбували, а не обікрали, але який рівень правосуддя і освіти від нинішніх слуг..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus