USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.30
  • PLN 9.76 9.95

У місті на Волині чоловік під час затримання погрожував підірвати поліцейських

7 Лютого 2023 12:44
6 лютого до поліцейських Володимира звернулися місцеві мешканці та повідомили про невідомого чоловіка, який неодноразово погрожував їм зброєю і гранатою. Громадяни надали детальну інформацію про зловмисника і транспортний засіб, тому буквально за кілька годин особу встановили та з’ясували місце його перебування.

Про це інформує поліція Волині.

Згодом оперативники виявили правопорушника на одній із вулиць міста, під час затримання він погрожував правоохоронцям підривом гранати та навіть дістав зброю, однак поліцейські чітко зреагували й зашкодили цьому.

У помешканні чоловіка поліцейські провели санкціоновані обшуки. Зокрема, вилучено два корпуси гранати Ф1, два корпуси гранати РГД 5, близько 10 запалів, понад сотню патронів.

Усе це вилучили та скерували на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. Наразі правоохоронці встановлюють походження зброї.

Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, нині вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Досудове розслідування за фактом зберігання бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
просто Показати IP 7 Лютого 2023 12:57
вогонь на ураження і все....
Всім Показати IP 7 Лютого 2023 14:03
Ну і чому не підірвав ?
До всім Показати IP 7 Лютого 2023 19:59
Бо то *герой* з 51 омбр( гляньте на маркування) а там всі такі герої

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus