USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Лучанина посадили під домашній арешт за зберігання зброї

19 Серпня 2015 18:03
До луцьких оперативників надійшла інформація про те, що один із мешканців обласного центру за місцем проживання зберігає зброю та боєприпаси. Тож оперативники із санкціонованим обшуком завітали до 48-річного лучанина.

Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

- За даною адресою оперативники вилучили набої калібру 7,62 мм в кількості 60 штук, калібру 5,45 мм в кількості 90 штук, 16 мисливських набоїв різного калібру, гранату із запалом Ф-1 та обріз мисливської рушниці, – повідомив начальник Луцького МВ УМВС України у Волинській області Ігор Муковоз.
Чоловікові оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Відносно зловмисника обрали міру запобіжного заходу – домашній арешт.

Вилучений арсенал правоохоронці направили на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центри при УМВС України у Волинській області.

Правоохоронці зауважують, що правопорушник в минулому притягувався до кримінальної відповідальності. Підозрюваному загрожує покарання від двох до п’яти років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луцьк Показати IP 19 Серпня 2015 21:35
Міліція усе-таки працює.ми переможемо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus