USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

У місті на Волині посилять патрулювання вулиць та охорону об’єктів критичної інфраструктури

15 Лютого 2022 18:22
У зв’язку з посиленням напруги в країні до патрулювання вулиць у Володимирі підключать муніципальну варту. Окрім того, посилять охорону об’єктів критичної інфраструктури.

Про це під час брифінгу 15 лютого повідомив голова Володимир-Волинської громади Ігор Пальонка.

З його слів, нещодавно відбулася зустріч з керівниками територіальної оборони.

«Згідно із законом забезпечувати охорону таких об’єктів критичної інфраструктури, як водоканал, теплокомуненерго, хлібозавод тощо повинні батальйони територіальної оборони. Це безпосередньо їхній обов’язок і право. Окрім цього, МВС дало вказівку своїм підрозділам щодо посилення патрулювання та чергування на вулицях міст. Тому я буду спілкуватися з керівником поліції, будемо підключати до цього муніципальну варту», – зазначив посадовець.

Він зазначив, що вже сьогодні у ДСНС Волині розробили інтерактивну карту, із допомогою якої можна знайти всі придатні протирадіаційні укриття та бомбосховища.

Читати ще: Показали, де у Луцьку і на Волині розташовані захисні споруди

«Будуть адреси і локації, щоб мешканці знали, куди на випадок НП ховатися. Але хочу зазначити, що, окрім бомбосховища, у цивільній обороні є таке поняття як укриття. Це підвали житлових будинків та льохи у приватному секторі», – додав Пальонка.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus