USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У місті на Волині школи переходять на дистанційне навчання

30 Жовтня 2020 17:07
Комісія з ТЕБ та НС рекомендувала керівникам закладів освіти Нововолинська з наступного понеділка, 2 листопада, перевести школи на дистанційне навчання на період дії «червоної» карантинної зони у місті.

Засідання відбулося сьогодні, 30 жовтня 2020 року, повідомляють на сайті мерії Нововолинська.

Нагадаємо, що у Нововолинську встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки.

Як свідчить статистика, кількість хворих на коронавірус у місті збільшується з кожним днем.

За останню добу в Нововолинську методом ПЛР підтверджено 21 новий випадок коронавірусної хвороби , а ще один випадок хвороби завершився летально. Загалом у місті зареєстровано 1129 випадків захворювання на Covid-19, які підтверджені лабораторно.

Зараз хворіє більше 40 освітян міста. Начальниця управління освіти Ольга Лакиш повідомила, що сьогодні зранку зафіксовані нові випадки інфікування коронавірусом серед працівників освіти, а також і серед дітей. Захворіли 2 працівники ДНЗ № 7.

Тому рішенням комісії робота однієї з двох чергових груп у цій дошкільній установі – призупинена, а в інших дитячих садочках чергові групи продовжують працювати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus