USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Мюнхені біля вокзалу вибухнула авіабомба, є поранені

1 Грудня 2021 17:28
На будівництві поруч з головним залізничним вокзалом Мюнхена вибухнула стара авіабомба, внаслідок чого троє людей отримали поранення.

Як пише «Європейська правда», про це повідомляє агентство Reuters, наводячи заяву пожежників.

Один із постраждалих у серйозному стані. Вибух стався під час буріння землі на будівництві. На місце прибули десятки машин різних служб, зону вибуху огородили. За словами поліції, за межами цього периметру ніякої загрози немає.

У зв’язку з вибухом Deutsche Bahn зупинила прийом і відправлення потягів через головний вокзал – як приміських електричок, так і поїздів далекого прямування, наразі невідомо, коли рух відновиться.
Suddeutsche Zeitung уточнює, що вибух стався на будівництві об’єкта Deutsche Bahn.

Видання CNN пише, що прес-секретар поліції Мюнхена Петер Вертманн повідомив про оточення місця події - на місці інциденту чергують 40 правоохоронців.
Міністр внутрішніх справ Йоахім Германн заявив, що вибухнула 250-кілограмова авіабомба. Поки невідомо, чому про неї нічого не знали, тому що перед початком будь-яких будівельних робіт у центральній частині Мюнхена територію завжди перевіряють на наявність старих снарядів.

Хоча від завершення Другої світової війни минуло понад 70 років, у Німеччині досі щорічно знаходять близько 2 000 тонн старих боєприпасів, які не розірвалися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus