USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

П'яного волинянина переїхало дві машини. Подробиці

22 Березня 2018 15:53
У Мовчанові вантажівка збила чоловіка, який йшов дорогою. Потім на нього наїхало легкове авто. Потерпілий в реанімації. Подробиці аварії, яка трапилася між селами Війниця та Мовчанів Локачинського району, інформує Район.Локачі.

Аварія трапилася на трасі Володимир-Волинський – Луцьк 21 березня у час з 19:00 по 21:00 вечора.

Потерпілим виявився Онишко Степан Іванович, мешканець Володимира-Волинського. Чоловік їхав в гості до матері у село Запусти і вийшов з автобуса на зупинці громадського транспорту в Мовчанові. Зі слів очевидців, його збила вантажівка, яка не зупинилась. Потім на нього наїхала легкова машина, водій якої викликав швидку допомогу.

Зараз чоловік перебуває у реанімації. Поки що лікарі виявили перелом ноги в трьох місцях, струс мозку та можливі травми спини. Чоловіку потрібне переливання крові.

Родичі потерпілого просять у всіх охочих допомоги.

Номер картки (ощадбанк) 51674900501336 – Гоц Олег Сергійович (зять потерпілого).


Згідно з даними Головного Управління Національної Поліції України у Волинській області:

«За кермом «Opel Vectra» перебував 20-річний житель цього ж району. Водій допустив наїзд на 46-річного жителя Володимира-Волинського, який, в нетверезому стані, рухався по проїжджій частині у попутному напрямку.

Внаслідок автопригоди пішохід отримав тілесні ушкодження. Його доставили у лікарню.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Тетяна Показати IP 22 Березня 2018 23:33
Я Гоц Тетяна,донька потерпілого. Номер картки ощадбанку 5167490050133736 Гоц Олег(мій чоловік) Не будьте байдужі,це дуже велика біда. Мій номер 0931958872.Можливо ви щось бачили,цікаві всі деталі дтп!? Просимо допомогти.
"Цiкава деталь" до Тетяна Показати IP 23 Березня 2018 10:45
тут одна-не тверезий на дорозi.
Тетяна Показати IP 24 Березня 2018 20:39
А ви бачили аварію чи постраждалого?Може наша поліція не сумлінно працює,а співпрацює з винуватцем аварії?! В нас всі знайомі і все робиться за гроші,вірити не можна нікому. А яка людина б не була,нема чого тікати з місця аварії,краще допоможи! Версія поліції сильно різниться зі свідками ДТП, добре сказати,був п'яний(а з ким не буває),переклавши вину з себе на когось. Як би ви поводили себе в такій ситуації,якщо поліція нічого не повідомила родичам про ДТП до сьогодні? Судити і робити висновки вам,а я добиватимусь справедливості.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus