USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У МОЗ розповіли, скільки людей довелося госпіталізувати з виборчих дільниць: одна померла

27 Жовтня 2020 08:14
В Україні в день місцевих виборів 25 жовтня з виборчих дільниць госпіталізували 50 людей, одна померла.

Про це повідомив заступник міністра охорони здоров’я, головний санітарний лікар Віктор Ляшко в ефірі «Громадського радіо», передає УНІАН.

«Зареєстровано 250 викликів «швидкої» до дільниць, 50 людей шпиталізували, одна людина померла через зупинку серця до приїзду швидкої», – повідомив заступник глави МОЗ.

Також Ляшко розповів про дотримання членами дільниць та виборцями протиепідемічних вимог. За його словами, вибори відбулися із дотриманням протиепідемічних норм, прописаними у постанові Кабміну – без грубих порушень.

«Найчастіше порушення на виборчих дільницях – це недотримання соціальної дистанції та відсутність щитків у членів виборчих комісій», – каже Ляшко.

Він прогнозує, що місцеві вибори не повинні призвести до сплеску коронавірусної хвороби.

25 жовтня в Україні відбулися чергові місцеві вибори. За попередніми даними ЦВК, явка виборців становила 36,88%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus