USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Мукачеві вісім учнів отруїлися невідомою речовиною, троє – у важкому стані

13 Вересня 2019 19:19
Сьогодні до Закарпатської дитячої обласної лікарні поступило восьмеро дітей шкільного віку з ознаками отруєння невідомою речовиною, троє з них – у тяжкому стані.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на коментар головного лікаря Закарпатської обласної дитячої лікарні Романа Шніцера.

За інформацією центру, спочатку одразу після обіду до лікарні поступило семеро дітей, троє у тяжкому стані, із втратою свідомості та судомами. Ще четверо дітей були госпіталізовані з отруєнням середньої тяжкості, вони скаржилися на сильний головний біль та нудоту.

Близько 16.30 батьки привезли ще одну дитину до лікарні також із ознаками отруєння. Усі діти, які поступили одразу після обіду, учні 6-го класу загальноосвітньої школи № 10 міста Мукачево. Восьма дитина, яку батьки привезли надвечір, це дівчинка з 5-го класу.

«Наразі троє дітей знаходяться у реанімації, усі у свідомості, стан їхній стабільний. Усі діти отримують повний обсяг необхідної медичної допомоги», – процитували слова Шніцера в обласному центрі здоров’я.

Як повідомили в управлінні освіти, молоді та спорту м. Мукачево, керівництво закладу виконує заходи відповідно до інструкцій з безпеки життєдіяльності в закладах освіти; на місці працюють представники Управління державної служби з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області. Всі обставини події з’ясовуються. В управлінні уточнили, що «швидку» та рятувальників викликала адміністрація закладу через погіршення стану та підозри про можливе розпилення невідомої речовини, про що заявляв один з учнів. «Що саме стало причиною обставини з’ясовують працівники поліції», – уточнили в управлінні. Освітяни також звернулися з проханням до батьків при виявленні у дітей підозрілих симптомів негайно звертатися до лікарів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus