USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Миколаєві 4-річна дівчинка загинула під час гри на батуті

14 Травня 2023 23:31
У Миколаєві на дитячому майданчику загинула 4-річна дитина. Власницю атракціону, де гралася дівчинка, затримали.

Дівчинка бавилася на надувному батуті та заплуталася у петлях на стінці одного з його відділень, повідомили у поліції регіону.

Трагедія трапилася 13 травня 2023 року. Близько 14:00 до поліції надійшло повідомлення про те, що на території дитячого майданчика загинула дитина.

Читати ще: Під Києвом від удару гойдалкою загинув шестирічний хлопчик

Як повідомив начальник поліції Миколаївщини Сергій Шайхет, за попередніми висновками експертів, смерть дитини настала внаслідок удушення.
Правоохоронці встановлюють всі обставини смерті дівчинки. На період слідства, дитяче містечко «Казка», де стався нещасний випадок, не працюватиме.
Пізніше у поліції повідомили, що затримали 45-річну власницю батута. Нині вирішується питання про повідомлення жінці про підозру.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 272 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель людей або інші тяжкі наслідки».

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Всезнайко Показати IP 15 Травня 2023 05:54
А 4-х річна дитина без батьків прийшла на батутах бавитися?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus