USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Біля садочка, де загинула дитина, встановлять «лежачого поліцейського»

26 Листопада 2014 09:40
У зв’язку з загибеллю дитини у ДТП біля ДНЗ № 19, що на вулиці Воїнів-Інтетнаціоналістів у Луцьку, просять встановити «лежачого поліцейського».

Про це стало відомо під час засідання 66-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 26 листопада.

Нагадаємо, у листопаді в місті на вулиці Воїнів-Інтетнаціоналістів 4-річна дівчинка загинула під колесами автомобіля, а мати потрапила до лікарні.

Так, депутат міськради Роман Романюк зауважив, що на цьому відрізку дороги є два пішохідні переходи, але водії часто нехтують правилами дорожнього руху і значно перевищують швидкість.

Також він попросив колег умовно розглянути й інші варіанти посилення порядку на приближеному до садочка відрізку дороги.

До цього запиту обранець громади додав більше 200 підписів батьків вихованців ДНЗ та трудового колективу дитсадочка.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лорен Показати IP 26 Листопада 2014 11:16
Шановний романе....Ви РАХУВАТИ ВМІЄТЕ????? Там ТРИ пішохідних переходи....Давайте ще ДВА вліпимо.....і через кожні 5 метрів лежачих вліпимо....І ТАК ПО ЦІЛОМУ ЛУЦЬКУ
Мама до Лорен Показати IP 26 Листопада 2014 11:29
Навіщо так кричати? Можна хоч 10 переходів "вліпити", але наші водії що? Вони пригальмовують перед лежачими поліцейськими лише тому, що їм шкода машини, а не тому що там діти можуть дорогу переходити. Це факт. Біля 4-ї гімназії поліцейських забрали - тепер там усі ганяють. Потрібно потурбуватися про дітей хоч якось. Сьогодні ні зебри, ні поліцейські, ні знання дітьми правил дорожнього руху не гарантує їм безпеки. Ви гляньте скільки трагічних випадків цього року! Передусім водіям потрібно бути обачними, не перевищувати швидкості й дотримуватися правил дорожнього руху. Як колись казав мій інструктор, кожне правило написане чиєюсь кров"ю.
Наташа Показати IP 26 Листопада 2014 12:39
Там 100 % треба лежачих поліцейських. З садочка діти ще ходять з батьками і то їм тяжко там перейти дорогу, а що казати про дітей які самі ходять з 26 школи? На них взагалі водії не звертають увагу і не зупиняються щоб пропустити пішоходів, а потік машин великий!!!
бабуся Показати IP 26 Листопада 2014 12:43
в тому місці обовязково потрібно встановити лежачого поліцейського, тому що водії там не їдуть, а летять на машинах. Там рядом і садочок і школа. А так може трохи притормозять бо їм шкода свою машину, а не дитину. Те страшне ДТП не можна забути і ходити там без сліз не можна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus