USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Миколаєві за кермом легковика помер відомий український тренер

4 Травня 2020 09:41
У Миколаєві помер один з найкращих тренерів України з велоспорту Євген Штермер.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Новости N.

76-річний тренер повертався з тренування на автомобілі та відчув себе погано. Він встиг натиснути на гальма і зупинити автомобіль посеред дороги, але потім втратив свідомість. Бригада швидкої допомоги прибула на місце події, однак медикам залишалося лише констатувати смерть.

Видання зазначає, що у 76-річного чоловіка були проблеми з серцем, які могли призвести до трагедії.

Євген Штермер – один з найбільш авторитетних тренерів в українському велоспорті. Він підготував безліч призерів престижних турнірів, а також учасників Олімпіад, чемпіонатів світу та Європи. Фахівець був нагороджений орденом «За заслуги», а також мав звання «Заслужений тренер України» та «Заслужений працівник фізичної культури України».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus